Charlotte Isenia-Pronk

Klinisch psycholoog-psychotherapeut

 

 

Na het behalen van de masters Klinische Psychologie en Kinder- en Jeugd psychologie aan de Universiteit van Leiden in 2012, heb ik in 2016 de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) en in 2023 de opleiding tot Klinisch Psycholoog (specialist) gevolgd en afgerond. Ik ben als Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut drie dagen per week werkzaam in mijn eigen praktijk, Praktijk Isenia.

Vanuit de opleiding tot Klinisch Psycholoog ben ik integratief opgeleid, dat betekent dat ik ben geschoold in verschillende vormen van psychotherapie en in het uitvoeren van complexe diagnostiek. Ik werk voornamelijk eclectisch, hetgeen betekent dat ik verschillende behandelmethodieken ken, toepas en combineer om tot het beste resultaat te komen. Daarnaast heb ik de registratie senior schematherapeut behaald en ben ik EMDR Europe Practitioner. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen de GGZ en gewerkt met onder andere trauma, persoonlijkheidsproblematiek, angst- en stemmingsklachten, zwangerschap gerelateerde stoornissen, complexe rouw, ADHD en autisme. Ik heb zowel ervaring met individuele als met groepstherapie. Naast mijn werk als behandelaar heb ik veel ervaring met psychodiagnostisch onderzoek en werk ik als Pro Justitia rapporteur voor het NIFP. Sinds december 2022 ben ik werkzaam bij het PDL, alwaar ik werk vanuit mijn eigen praktijk; Praktijk Isenia.

Voor informatie over mijn werkwijze, aanmelden en vergoedingen kunt u meer lezen op mijn website www.praktijkisenia.nl. Voor vragen en aanmeldingen kunt u mailen naar info@praktijkisenia.nl. Voor de actuele wachttijden verwijs ik u graag naar https://praktijkisenia.nl/wachttijden/.

Ik ben BIG geregistreerd als Klinisch psycholoog (19921838225) en ben daarmee gehouden aan de beroepscode voor psychologen. Bij de volgende beroepsverenigingen ben ik daarnaast aangesloten: Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychotherapeuten en Psychologen (LVVP), de vereniging voor Schematherapie (ST) en de Vereniging EMDR Nederland (VEN).