Charlotte Isenia-Pronk

Gz-psycholoog i.o. tot Klinisch psycholoog


Na het behalen van de masters Klinische Psychologie en Kinder- en Jeugd psychologie aan de Universiteit van Leiden in 2012 heb ik 2016 de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) gevolgd en afgerond. Sinds 2020 ben ik in opleiding tot Klinisch Psycholoog. In december 2023 zal ik deze afronden.  

Vanuit de opleiding tot Klinisch Psycholoog ben ik integratief opgeleid, dat betekent dat ik ben geschoold in verschillende vormen van psychotherapie en in het uitvoeren van complexe diagnostiek. Ik werk voornamelijk eclectisch, hetgeen betekent dat ik verschillende behandelmethodieken ken, toepas en combineer om tot het beste resultaat te komen. Daarnaast heb ik de registratie senior schematherapeut behaald en ben ik momenteel in opleiding tot EMDR Europe Practitioner. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen de GGZ en gewerkt met onder andere trauma, persoonlijkheidsproblematiek, angst- en stemmingsklachten, zwangerschap gerelateerde stoornissen, complexe rouw, ADHD en autisme. Ik heb zowel ervaring met individuele als met groepstherapie. Naast mijn werk als behandelaar heb ik veel ervaring met psychodiagnostisch onderzoek en werk ik als Pro Justitia rapporteur voor het NIFP. Naast het werken binnen mijn eigen praktijk werk ik bij een vrijgevestigde praktijk in Noordwijk, alwaar ik de opleiding tot Klinisch Psycholoog volg. Sinds december 2022 ben ik werkzaam bij het PDL, alwaar ik werk vanuit mijn eigen praktijk; Praktijk Isenia.

Voor meer informatie over onder andere vergoedingen verwijs ik u graag naar mijn website die eind december 2022 online komt: www.praktijkisenia.nl.

Voor vragen en aanmeldingen kunt u mailen naar info@praktijkisenia.nl.

Ik ben lid van verschillende beroepsverenigingen waaronder de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP), de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (NVGZP), de vereniging voor Schematherapie (ST) en de Vereniging EMDR Nederland (VEN).

BIG nummer: Gezondheidszorgpsycholoog BIG (19921838225)

Momenteel heb ik ruimte voor nieuwe aanmeldingen.